záloha na ubytování-rada

cesty do Chorvatska, poplatky, uzavírky, zkušenosti a rady
Post Reply
JIRITO

Re: záloha na ubytování-rada

Post by JIRITO »

Väčšinou to tak funguje, pošlete peniaze, majiteľ pošle potvrdenie, že peniaze dostal. To je zároveň potvrdenie rezervácie. Iné prípady admin vyriešil. Poprípade sa spýtajte, kto tam už bol, aké má skúsenosti, ap.....
Rene

Re: záloha na ubytování-rada

Post by Rene »

Fiorelllinka wrote:Dobrý den,
dohodla jsem se s majitelem apartmánu na ubytování pro tento rok. Požádala jsem ho o zaslání smlouvy o ubytování a také o info k převodu peněz. Informace o bankovním účtu byly zaslány, ale žádná smlouva. Kde mám vzít jistotu, že mě pak ubytuje a že já o své peníze nepřijdu nebo je to tak normální, že se posílají peníze na zálohu aniž bych měla nějaký papír v ruce? Kupuji takto dovolenou poprvé, tak nevim a budu ráda za každou radu. Jedná se o apartmán Dinka lokace Jižní Dalmácie-Split: SEVID - Marina – Trogir. Děkuji předem za odpověď.
:idea: :wink:
Smlouvou se rozumí už i ústní dohoda. Nesmíte hned lámat ruce, spousta majitélů apartmánů jsou velmi slušní lidé. Uschovejte doklad a třeba se během budoucích dní informujte o podrobnostech. Jak to vypadá v okolí, kam na výlety, jaké jsou nabídky v restauracích atp. Majitelé vždy rádi vyjdou vstříc. Já tedy tu zkušenost mám. A pokud dojde na nejhorší, tak Admin.
8)
Post Reply