Istrie - Medulin v červnu

sokromé ubytování, dotazy, poptávky, hodnocení
Post Reply
Garpi

Istrie - Medulin v červnu

Post by Garpi »

Dobrý den, do Chorvatska se chystáme teprve podruhé. První pokus byl velmi úspěšný, tak se těšíme že i tentokrát to vyjde. Protože jsme v tomto směru začátečníci, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s teplotou moře a s počasím na Istrii. Jedeme s malými dětmi v druhé polovině června do Medulinu. Letos se zdá být všechno dost opožděné co se jara a tepla týče tak se trochu obáváme jestli bude vůbec možné koupání v moři.
Předem děkuji za reakce.
Rene

Re: Istrie - Medulin v červnu

Post by Rene »

:)
Ničeho se nebojte! Já cestuji letos na konci června a loni i předloni byly největší vedra právě v tomto období a na Istrii mělo moře 26°C.

Podle chorvatů by oni sami jezdili v červnu, protože je i méně návštěvníků. No a děti je třeba (hlavně ty menší) chránit před ostrým sluncem, že.

Můj termín: 22-29.6.13....Krk :)
Rene

Post by Rene »

Rene wrote::)
Ničeho se nebojte! Já cestuji letos na konci června a loni i předloni byly největší vedra právě v tomto období a na Istrii mělo moře 26°C.

Podle chorvatů by oni sami jezdili v červnu, protože je i méně návštěvníků. No a děti je třeba (hlavně ty menší) chránit před ostrým sluncem, že.

Můj termín: 22-29.6.13....Krk :)

POČASÍ sledujte zde: http://www.accuweather.com/cs/hr/meduli ... her/113203

A mimochodem...kolem 20 dubna už tamčekají obrat na bohu až 24°C, takže opravdu není co řešit.
Garpi

Post by Garpi »

Skvělé zprávy :P Děkuji za pozitivní ohlasy a výborný odkaz na sledování počasí.
Post Reply