Která pláž u Jaderského moře vás získala nejvíc do srdce?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Martin Blažek

Která pláž u Jaderského moře vás získala nejvíc do srdce?

Post by Martin Blažek »

Ahoj všichni milovníci Chorvatska! ? Jsem Martin a letos jsem strávil skoro měsíc na pobřeží a musím říct, že jsem zamilovaný. Navštívil jsem tolik pláží, že už si začínám plést jména, ale každá z nich má něco speciálního. Zajímá mě, které pláže jsou vaše oblíbené a proč?

Já jsem se absolutně zamiloval do kamenité pláže u Bolu, kde je voda tak průzračná a teplá, že se tam člověk chce ponořit a už se nechce vynořit ? Ale také mám slabost pro písčité kousky u Zlatého Horního – jsou tam rodiny, je to pohodlnější a večer tam panuje úplně jiná atmosféra. Letos jsem poprvé zkoušel i windsurfing a je to prostě skvělé!

Co vás zajímá – vybíráte si místo spíš podle pohodlí a služeb, nebo raději hledáte ty divoké, méně známé kouty? A máte zkušenost s plavbou na ostrovy? Přemýšlím, že příště si vezmu loď a chtěl bych vědět, které ostrovy se vyplatí navštívit. Také bych byl rád, kdybyste mi doporučili restaurace, kde se podává opravdu autentické jídlo, a ne jen turista-jídlo ?
Post Reply