Která místa pobřeží jsou nejméně přeplněná na jaře? Hledám klid bez davů.

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Lucie Dvořáčková

Která místa pobřeží jsou nejméně přeplněná na jaře? Hledám klid bez davů.

Post by Lucie Dvořáčková »

Ahoj všichni! ? Jsem Lucie a už podesáté létám do Chorvatska, protože se tam cítím jako doma. Letos si chci ale vyzkoušet něco nového – vyjet si tam na duben nebo květen, kdy je moře už dost teplé na koupání, ale není tam dav lidí jako v létě.

Mám trochu problém s orientací, protože jsem dosud jezdila jen v srpnu a září, kdy jsou pláže plné selfie-tyčí a není kde sednout. ? Chci si užít ten pravý relaxační Jadran – třeba příjemný spánek bez rumu v sousedním pokoji, možnost přirozeně se seznámit s místními, klidnější pláže. Zároveň nechci být někde úplně bez civilizace, protože sama cestuji a potřebuji alespoň nějakou základní infrastrukturu.

Zajímá mě konkrétně, jaké části pobřeží jsou na jaře nejhezčí a nejméně poškozené turismem. Myslím hlavně na střední a jižní část, ne moc turismem zničené oblasti. Měla jsem na seznamu Zadar, Šibenik a přilehlé okolí, ale ráda bych slyšela vaše zkušenosti. Jaké byly vaše nejlepší zážitky v těchto měsících? Stojí to za to, nebo je lepší přece jen počkat na léto? Děkuji všem za tipy! ?
Post Reply