Ahoj všem! ? Jsem Eva a letos bych chtěla poprvé na Jadran s rodinou – máme děti ve věku 6 a 9 let. Jezdím tam již pět let sem tam sama nebo s přáteli a vždy si to užiju, ale teď jsem trochu nejistá, zda zvolím správné místo. Chci najít destinaci, kde by byl krásný písek, voda vhodná pro děti a zároveň nějaké atrakce či vyžití mimo pláž. Mám obavy, že některá oblíbenější místa budou příliš hlučná nebo přeplněná turisty.
Zvažuji hlavně oblasti mezi Splitskou Dalmatií a ostrovy, kde jsem už byla, ale tentokrát bych chtěla něco klidnějšího. Zajímá mě, zda je léto opravdu nejlepší volbou, nebo bychom měli počítat s červnem či září, kdy je méně lidí a teplota je stále přijatelná. Také mám otázku na lokalitu – jsou někde pláže s jemnějším pískem, kde se děti bez obav koupanou a nejsou tam ostré kameny? ?
Prosím, podělte se o vaše zkušenosti z rodinných dovolených! Jaká místa byste doporučily? Co děti nejvíce bavilo? Stojí za to jet dříve v sezoně? Všechny rady jsou vítány!
Která letoviska na Jadranu si vybrat s dětmi? Máte zkušenosti s rodinným pobytem?
-
Eva Kopecká