Pronajatá koupelna vs. soukromí - jaké ubytování si vyberete na chorvatském ostrově?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Tomáš Novotný

Pronajatá koupelna vs. soukromí - jaké ubytování si vyberete na chorvatském ostrově?

Post by Tomáš Novotný »

Ahoj všichni! ? Už jsem vícekrát byl na některých ostrůvcích Jaderského moře a pořád si nejsem úplně jistý, jaké ubytování je nejlepší volbou. Letos jsem poprvé vyzkoušel pronajatý byt se sdílenou koupelnou a úklidem jednou za týden - bylo to levnější, ale upřímně řečeno, se sprchováním po jednotlivých hostech se to zdalo trochu nepříjemné. ?

Na druhou stranu, když jsem si pronajal soukromý pokoj u majitelů domu, byla to noc a den - měl jsem svou koupelnu, majitelé mi každé ráno nabízeli domácí koláče a věděl jsem, že se o věci někdo stará. Cena byla sice vyšší, ale ten pocit pohodlí a bezpečí stál každou korunu. Nyní se ale chystám na delší pobyt a přemýšlím, jestli si to mohu dovolit, když chci projet více míst.

Jak vy na to? Raději spíte na ubytovně se sdíleným sociálním zařízením a máte víc peněz na zážitky a jídlo? Nebo investujete do pohodlí a soukromého prostoru, i když to vezme větší kus rozpočtu? Zajímá mě, co vám dává smysl z pohledu délky pobytu a také to, jestli máte nějaké tipy na solidní pronajímatele, které byste doporučili. ?️
Post Reply