Jak se vám líbí třídenní letní výlety z české základny? Stojí za to?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Kateřina Pospíšilová

Jak se vám líbí třídenní letní výlety z české základny? Stojí za to?

Post by Kateřina Pospíšilová »

Ahoj všem! ? Chci se vás zeptat na vaše zkušenosti s tím, když si pronajmete byt na delší dobu (řekněme na týden či déle) a pak z něj podnikáte kratší výlety na různé okolní pláže a města. Já jsem to loni zkoušela a byla jsem z toho nadšená – pronajala jsem si malý byt v Tučepi na celých deset dní a každé tři dny jsem se pomocí pronajatého auta vypravila jinam. Jednou jsme jeli na pláž Zlatní rat, podruhé jsme se podívali do Omiše a třetí den jsme jen lenošili na místní pláži. Byla to pro mě nejlepší kombinace – nemusela jsem každý den balit věci, měla jsem „domov" na břehu moře, ale zároveň jsem viděla víc než jen jeden kousek Chorvatska.

Zajímá mě, zda to děláte i vy a jak si vyberete ty výlety – plánujete dopředu, nebo spíš improvizujete? ? Kolik dní si myslíte, že je ideální na jednom místě zůstat, aby to mělo smysl? Mám pocit, že to je opravdu zlatá střední cesta – nemusíte se trápit s balením a rozbalováním, ale také se neomezujete jen na jedno místo. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Post Reply