Ahoj všem! ? Markéta se představuji, jsem z Čech a Jaderské moře mám prostě ráda. Letos jsem zjistila, že majitelé apartmánů na ostrovech drasticky snižují ceny na začátku června – někdy o třetinu oproti červenci. Sama jsem si pronajala malou chatu u Makarske a byla jsem úplně sama na pláži ? Zajímá mě, jestli máte podobné zkušenosti. Zaplatila jsem za týden skvostné ubytování méně, než kolegové za pouhých pět dní v srpnu.
Mám pocit, že mnoho lidí se soustředí na dobu, kdy je voda už teplá (což chápu), ale přehlížejí, že červen je vlastně ideální měsíc – počasí je nádherné, slunko pálí, a přitom si dopřeješ klid bez tlupy turistů. Navíc ceny v restauracích nejsou úplně tak šílené jako později. Nemluvě o tom, že se můžeš podívat do všech těch malých hospod, aniž by ses tlačil mezi davy.
Chcete se podělit o vaše zkušenosti? Máte tip na místo, kde jsou ceny v červnu skutečně rozumné? Stojí vám levnější ubytování za to, pokud znamená trochu více osobního pocitu místo komerčního pocitu letoviska? ?
Stojí za to levnější ubytování na počátku června? Zkušenosti se sezónními cenami
-
Markéta Jirásková