Podzim na Jadranském moři – stojí za to jet v září a v říjnu?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Markéta Jirásková

Podzim na Jadranském moři – stojí za to jet v září a v říjnu?

Post by Markéta Jirásková »

Ahoj všichni! ? Letos jsem se rozhodla, že vyzkouším podzimní sezónu na Středozemním moři a mám z toho opravdu velkou radost. Normálně jezdím v červenci nebo srpnu, ale slyšela jsem tolik pozitivních zpráv o září a říjnu, že jsem se rozhodla vyzkoušet něco nového. Minulý týden jsem se vrátila z desetidenního pobytu a musím říci – byla bych měla tuhle dobu vyzkoušet už mnohem dřív! Počasí bylo nádherné, teplota vzduchu kolem pětadvaceti až osmnácti stupňů, a co je nejdůležitější – moře bylo pořád příjemně teplé na koupání.

Zajímá mě ale vaše zkušenost s tím, jak se v podzimní sezoně mění kvalita služeb. Všechny restaurace jsou stále otevřené? Jezdí se tam ještě plavba lodí na ostrovy, nebo už řady ubytovacích služeb zavírají? Já jsem měla štěstí a vše fungovalo bez problémů, ale někde jsem slyšela, že už v polovině září některá menší místa začínají být zavřená. Také mě zajímá, jestli je podzim opravdu levnější než léto – bylo by skvělé vědět, co jste skutečně zaplatili za ubytování nebo stravu. ? Chcete se s námi podělit o své zážitky z podzimního pobřeží?
Post Reply